Campania Ghiseul.ro si Primaria Sector 3 Bucuresti a avut succes !

Publicat pe 14 ian. 2014 - 22:53 de Mîrzac Iulian

Programul Ghiseul.ro

Poate ai auzit de Ghiseul.ro site-ul pe care poti sa-ti platesti taxele si impozitele cu cardul online. Daca nu atunci afla ca si in Romania avem un astfel de serviciu – trebuie doar sa iti creezi un cont pe acest site in cazul in care gasesti deja primaria orasului / sectorului tau deja inscrisa in sistem. In caz contrar cred ca se poate face o cerere la primarie pentru a implementa serviciul.

Campania ”Activeaza-ti contul pe ghiseul.ro si ai numai de castigat!”, desfasurata in perioada 1 august – 31 decembrie 2013 impreuna cu Primaria Sector 3 Bucuresti a triplat numarul de conturi ajungand la 14.000 ca numar, apoi 9.500 dintre cei inscrisi si-au ridicat datele de acces pentru acest serviciu, iar rata de activare a fost de 34% dupa cum transmit in comunicat.

Serviciul este utilizabil de la inceputul anului 2012 insa populatia nu s-a aruncat sa plateasca cu cardul taxele si impozitele cu toate ca astfel se elimina statul cu orele la cozi. Chiar si asa daca mie nu mi se pare ca site-ul este prietenos cu utilizatorul avand practic un manual de utilizare cu cuprins nu cred ca va prinde la public prea repede, dar nu va descurajati ganditi-va la timpul pe care il veti economisi daca platiti de acasa !

“Tot mai mulți romani au inceput sa inteleaga beneficiile platii taxelor și impozitelor online cu cardul si acest lucru se vede si in numarul in crestere de tranzactii pe ghiseul.ro. Ne bucuram ca eforturile comune ale autoritatilor si sectorului privat in vederea promovarii acestui mijloc modern de plata dau rezultate, intr-un timp relativ scurt, daca ne gandim ca am lansat aceasta campanie cu doar 5 luni in urma. Este un model de colaborare care poate fi urmat cu succes si de catre alte primarii”, a declarat Catalin Cretu, director regional pentru Romania si Croatia al Visa Europe.

Persoane atent instruite, inclusiv inspectori ai Primariei, vor asista contribuabilii care vin la standurile deschise zilnic, intre orele 10:00 si 22:00, in Bucuresti Mall, Auchan Titan si Auchan Vitan. Pe langa aceste locatii, contribuabilii se pot prezenta cu actul de identitate pentru a-si ridica datele de acces pe ghiseul.ro si la sediile DITL Sector 3 din Str. Lucretiu Patrascanu nr. 3-5, Str. Sfanta Vineri nr. 32, respectiv Campia Libertatii nr. 36.

http://www.ditl3.ro

Stand VISA

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

  1. LAZAROAE iOAN 04/01/2023 at 18:43 - Reply

    ioan.lazaroae – de doau zile ma „chinuesc’ sa achit taxele locate prin Ghiseul.ro si nu reusesc. Este o aplicatie neproductiva. Timpul pierdut in fata calculatorului este echivalent cu cel pe care il”castigam” daca stateal la „coada’ la ogentie CEC si eram cu impozitele achitate. Faceti ceva oameni buni. MUlrumesc.

  2. togan 23/05/2015 at 15:21 - Reply

    De ce nu pot obtine un certificat fiscal,persoana fizica,online? Orasul Constanta se bate cu caramida in piept,ca ,la ei se poate!!!

Postează un comentariu: