Archos lanseaza consola mobila cu Android – GamePad

Publicat pe 29 aug. 2012 - 14:29 de Tita Mihai

Dupa ce recent compania Archos a anuntat ca lanseaza pe piata noua gama de tablete Gen10 XS, aceasta a iesit din nou la rampa si a anuntat lansarea unei console portabile de 7 inci cu Android. Tableta pe numele ei Archos GamePad vrea sa se ia la tranta cu PS Vita si Nintendo DS, aceasta are un procesor dual core de 1.5 Ghz si un nucleu grafic quad core Mali 400mp.

Acest nou device de la Archos este certificat Google, ceea ce inseamna ca puteti avea acces complet la Google Play pentru a descarca aplicatii, jocuri, muzica sau reviste. Archos promite ca GamePad va recunoaste automat setarile pentru fiecare joc in parte si de acum veti avea control total asupra acestora datorita butoanelor si joystick-urilor fizice. Oficialii Archos spun ca aceasta consola vrea sa faca dreptate industriei de gaming mobila, se stie ca controalele touch nu sunt prea precise si pe deasupra mai exista si probleme de compatibilitate, experienta de gaming nefiind una tocmai placuta mai ales cand dai o comanda, device-ul nu o executa la timp si trebuie sa iei nivelul de la capat :)

Archos anunta ca va lansa aceasta consola mobila la sfarsitul lunii octombrie, la un pret de aproximativ 150 euro, eu zic ca merita mai ales ca ne alegem cu acelasi procesor grafic care echipeaza Samsung Galaxy S3, deci experienta grafica o sa fie una pe masura. Sau poate doriti o consola si mai ieftina. 

 

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: