Amazon pregateste Kindle Fire 3 si o consola de jocuri cu Android

Publicat pe 14 aug. 2013 - 20:36 de Mîrzac Iulian

Kindle Fire

Kindle Fire 3

Au aparut zvonuri si pe la Amazon de unde vin informatii noi pentru iubitorii seriei Kindle Fire, care in Romania nu a strans foarte multi fani pentru ca nu a fost vanduta prin canal oficial, iar serviciile cele mai importante asociate tabletei functionau doar in SUA si alte state din lume. Chiar si asa produsele Amazon in special e-book readerele au succes chiar si la noi.

Primul semn ca pregatesc ceva nou a fost reducerea de pret aplicata acestui model de 7 inch de la 199$ la 159$. Sunt asteptate mai multe modele: o tableta de 8.9 inch, si doua de 7 inch dintre care una ar trebui sa fie si mai ieftina decat modelul de 199$ existent.

Specificatiile dezvaluite pe site-urile straine de tehnologie arata ca viitoarea tableta Kindle Fire va avea: un procesor dual-core la 1.5GHz OMAP4 4470, GPU Power VR SGX 544, ecran 7 inch HD la 1280×800 pixeli si 1GB RAM. Sistemul de operare preinstalat va fi Android 4.2.2.

Specificatiile nu au fost confirmate de companie oficial insa ar trebui sa fie foarte apropiate de realitate asa ca ne asteptam sa fie cele adevarate.

Consola de jocuri Android

Exista si putine surse care vorbesc de o consola de jocuri cu Android, dar nu exista inca informatii nici macar partiale despre specificatii, sau imagini. O consola de jocuri Amazon s-ar dovedi interesanta in cazul in care jocurile vor putea fi incarcate direct din Amazon Store. Singurul detaliu din raport este ca ar avea un controller.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: