Amazon Kindle Fire 2 este asteptat deja in August tot la 199$

Publicat pe 5 iul. 2012 - 18:01 de Mîrzac Iulian

Dupa ce Google a venit cu „stralucitoarea” tableta de 7 inci Nexus 7 acum putin timp la evenimentul Google I/O, Amazon Kindle Fire nu mai pare asa o afacere la 900-1100 lei cat mai e in tara la noi. Nici anul trecut la lansare nu a fost cea mai reusita tableta care a trecut pe la noi, mai ales din cauza restrictiilor aplicate utilizatorilor din Romania. Nexus 7 va costa tot 199$ ca si prima versiune de Kindle Fire.

Conform publicatiei China Times care citeaza partenerii Amazon din Sud-Estul Asiei primele tablete Kindle Fire 2 vor pleca pe 7 August. In articol nu se mentioneaza despre specificatiile tabletei.  Ce este sigur e ca tableta va avea tot 7 inci si acelasi pret ca si anul trecut adica 199$.

Daca stam bine sa ne gandim configuratia de anul trecut nu a fost prea rea dar softul a stricat mai mult treaba. Noua tableta Google Nexus 7 vine cu Tegra 3 (quad-core), ecran de 7 inci 1280×800 pixeli si 1GB RAM, in timp ce softul a fost upgradat la Android 4.1 Jelly Bean care se anunta a avea o interfata grafica mult mai rapida si multe alte imbunatatiri de performanta.

Abia asteptam sa vedem cu ce vine Amazon tinand cont ca mai sunt si alti competitori puternici cu tablete de 7 inci, iar Apple se zvoneste ca pregateste si ea o tableta de 7 inci.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: