Amazon Cloud Drive ofera 5GB gratuit

Publicat pe 31 mart. 2011 - 22:06 de Tita Mihai

Amazon a dat in folosinta noul sau serviciu de stocare on-line numit Amazon Cloud Drive, pentru a beneficia de cei 5 Gb oferiti gratuit pentru stocarea de poze, documente, filme, muzica sau alte tipuri de fisiere aveti nevoie de un cont pe Amazon.com care se face gratuit. Datele stocate le puteti accesa de la orice pc prin intermediul unui browser web.

Fisierele le ve-ti putea uploada si downloada de pe Amazon Drive Cloud doar prin intermediul browserului web. Faza naspa e ca daca o sa vreti de exemplu sa uploadati un folder intreg in „nor” o sa trebuiasca sa uploadati manual fisierele unul cate unul. Dar puteti totusi sa arhivati folderul respectiv, chiar daca are dimensiuni mai mari, puteti urca un fisier cu o dimensiune de pana la 2 Gb, asta e un plus, Dropbox de exemplu nu accepta fisiere mai mari de 300 mb.

Daca spatiul oferit gratuit nu va este suficient, puteti oricand sa va cumparati un abonament de 20 Gb cu 20 de dolari. Acum o sa va dau un mic pont, Amazon o sa va upgradeze automat spatiul de stocare de la 5 Gb la 20 de Gb, daca cumparati un album audio (mp3) din Amazon  Music Store, si cum sunt multe albume pe care le gasiti la 1 $, va upgradati contul la 20 de Gb cu 1 $ in loc de 20 $, dar faza urata e ca doar pentru americani merge duma asta cu Music Store-ul de la Amazon, trebuie sa fii rezident in SUA. In schimb contul gratuit de 5 Gb este valabil pentru oricine in orice colt al lumii.

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: