5 milioane de terminale Samsung Galaxy Note 2 livrate global pana acum !

Publicat pe 28 nov. 2012 - 18:50 de Mîrzac Iulian

Samsung se lauda intr-un comunicat de presa oficial dupa ce au anuntat la sfarsitul lunii Octombrie vanzari de 3 milioane de unitati pentru Galaxy Note 2 ca au inregistrat 5 milioane de bucati livrate in toata lumea. Vanzarile merg intr-un ritm destul de alert fiind un alt telefon de succes lansat de compania coreeana dupa Samsung Galaxy S3.

In comunicat Samsung spune de asemenea ca predecesorul a fost intrecut in unitati vandute in aceasta perioada de la lansare pana acum. CEO Samsung Mobile JK Shin a declarat ca targetul pentru Galaxy Note 2 este de a atinge un numar de 20 de milioane de unitati vandute.

Sa vedem ce se va intampla, telefonul are toate sansele sa fie din ce in ce mai cumparat, publicul incepe sa adopte din ce in ce mai mult ecranele mari de telefoane.

Sursa: Samsung

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro, scriu articole pe toate temele propuse pe site, dar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadgeturi care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter | +Mîrzac Iulian | Blog

Postează un comentariu: