Zvonuri noi despre OnePlus 3

Publicat pe 11 mai 2016 - 8:16 de Mîrzac Iulian

OnePlus 3

Au apărut imagini cu ceea ce ar putea fi viitorul OnePlus 3 care este așteptat de către fani ținând cont că ne apropiem de un an de la lansarea OnePlus 2. Nu există garanția că imaginile publicate sunt cu viitorul telefon OnePlus însă după cum vedeți apare la bootare logo-ul companiei, iar designul pare a fi asemănător cu cel al ultimului model OnePlus.

Se așteaptă ca OnePlus 3 să aibă o carcasă metalică lucru care ar aduce și mai multă calitate asupra unui produs deja bine finisat. Camera telefonului din imagine este acum proeminentă lucru pe care OnePlus nu l-a mai făcut însă care este necesar atunci când vrei o cameră foto / video bună.

Cititorul de amprentă pare identic ca formă ca și pe OnePlus 2 integrat bineînțeles în butonul home.

Specificațiile telefonului ce urmează să fie lansat anul acesta sunt mai mare. Există zvonuri că vor fi 2 versiuni. Una cu 4GB RAM mai ieftină și una cu 6GB RAM varianta premium.

Se așteaptă o diagonală de tot 5.5 inch și 1080p rezoluție, chipset Snapdragon 820 și un acumulator de 2500 mAh. Camera foto ar putea fi de 16 MP și 8MP pentru cea secundară. Prețul de pornire mă aștept să fie de 300$ așa cum ne-a obișnuit compania.

Lansarea ar trebui să fie tot vara aceasta, deci în Iunie – Iulie pregătiți niște bănuți pentru un telefon care merită toată încrederea.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: