Windows Phone 7.5 – zvonuri de lansare pe 15 septembrie

Publicat pe 12 sept. 2011 - 17:03 de Mîrzac Iulian

Windows Phone 7.5 recunoscut sub numele de Mango ar putea fi lansat pana pe data de 15 Septembrie conform ultimilor zvonuri. Au mai fost zvonuri precum ca data de 15 Septembrie este data de lansare a noului sistem de operare pentru telefoane mobile si de data aceasta au fost confirmate de catre aceleasi surse.

Entuziasmul creste mai mult cu cat ne amintim ca noua versiune a Windows Phone 7.5 va aduce noi imbunatatiri foarte necesare utilizatorilor de smartphone-uri precum integrarea Twitter in sistemul de operare, si a motorului de cautare Bing, navigatie turn-by-turn, veti putea dicta textul pentru un SMS si multe alte update-uri.

Nu ne asteptam ca update-ul sa fie disponibil imediat pentru toate telefoanele cu Windows Phone 7 insa nici chiar ca in cazul telefoanelor Android unde update-urile vin rand pe rand intr-o perioada destul de indelungata.

 

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: