Update iOS 7.1.1

Publicat pe 24 apr. 2014 - 20:49 de Mîrzac Iulian

iOS 7.1

De ieri a intrat update-ul la iOS 7.1.1 pe mare parte din device-urile iOS odată cu anunţul pe care compania l-a făcut legat de situaţia sa financiară pentru primul trimestru care se anunță a fi pe plus ca de obicei. Terminalele mobile care primesc update-ul sunt: iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPad Air, iPad Mini (Retina), si ultimul iPod touch.

O parte din update îl reprezintă update-ul la sistemul de recunoaștere al amprentei Touch ID de pe iPhone 5S. iOS 7.1.1. acoperă însă și bug-uri importante de securitate cât și niște îmbunătățiri pentru utilizarea sistemului de operare care se referea în specificații la timpul de răspuns al tastaturii pentru unii utilizatori. S-au făcut optimizări și pentru utilizatorii de iPhone 4 al acestui sistem de operare care până la 7.1 se plângeau de un timp de răspuns cam slab din partea interfeței grafice.

Eu l-am instalat pe iPad Mini Retina, nu simt nimic nici în plus nici în minus, ce-i drept nici nu aveam vreuna din problemele listate, am făcut update-ul pentru bug-urile de securitate. Voi ce experiență ați avut după instalare ?

Update: Un amic după update care folosește iPhone 5S și avea iOS 7.1 până acum după trecerea la iOS 7.1.1 a primit și o autonomie mai mare.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: