TP-Link lanseaza un nou router 3G portabil !

Publicat pe 13 feb. 2013 - 17:46 de Mîrzac Iulian

Tp-Link M5350

Poate cel mai vandut brand de echipamente de retelistica la noi in tara – TP-Link lanseaza un nou router portabil 3G, de data asta cu acumulator inclus, din cate stiu mai aveau doar cu adaptor pentru priza sau cu alimentare prin USB. In orice caz TP-Link M5350 prezentat la CES Las Vegas 2013 in Ianuarie va fi unul din cele mai dorite gadgeturi anul asta pentru cei care se plimba de colo-colo cu laptop, smartphone, si nu ar strica sa bagi SIM-ul de la RDS in el (spuneti ca nu v-ati gandit imediat la DigiNet Mobil ? ).

La evenimentul de lansare din Las Vegas a primit si un premiu de design, pentru ca are dimensiuni destul de reduse si are si un acumulator integrat de 2.000 mAh care conform producatorului poate tine si 10h maximum la o utilizare usoara. Evident nu trebuie sa cari cu tine incarcatoare se poate incarca prin portul microUSB.

Slotul SIM este destinat pentru retelele care functioneaza pe conexiuni HSPA+ 3G care ating viteze maxime de 21 Mbps pentru download si 5.7 Mbps pentru upload.

Pentru ca integreaza un slot microSD care suporta carduri de pana la 32GB ai posibilitatea de a-l folosi si pe post de stick de memorie unde sa asezi documente sau eu stiu ce alte fisiere doresti.

Tp-Link M5350 va ajunge pe piata undeva in al doilea sfert al anului, pretul inca nu se cunoaste.

Caracteristici de baza pentru Tp-Link M5350:

 • dimensiuni mici si ecran OLED
 • modem WCDMA 3G integrat cu slot SIM
 • AP 802.11n
 • acumulator integrat de 2000 mAh (autonomie 7-10h)
 • suport microSD de maximum 32GB
Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

 1. Ionut 13/02/2013 at 20:06 - Reply

  Sincer,nu m-am gandit „imediat la DigiNet Mobil”,caci este varza cu ce am eu la Vodafone si mai ales Orange. :D
  Apreciez aparitia dispozitivului. :)

  • Mîrzac Iulian 13/02/2013 at 23:46 -

   Ei aici nu te contrazic :) Vodafone in special dintre cei pe care i-am folosit pentru date au fost cei mai rapizi si cu acoperire pe unde am folosit Internetul…

Postează un comentariu: