ThinkPad X300 vs. Apple MacBook Air – updated

Publicat pe 13 feb. 2008 - 22:56 de Mîrzac Iulian

Lenovo X300

          Startul pentru ultraportabilele performante si cat mai mici si usoare a fost dat de Apple. Acum lenovo nu a stat mult pe ganduri si a conceput X300 un ultraportabil care deasemenea incape intr-un plic A4 (asemenea Apple MackBook Air). Va include o baterie auxiliara, trei porturi USB, WiFi, port Ethernet LAN si optional GPS/WWAN.

Lenovo & Apple

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

  1. Ioana Toropoc 27/03/2008 at 16:43 - Reply

    Cred ca lumea nu a inteles inca faptul ca unele lucruri nu sunt facute pt ‘fitze’ ci pt o mai usoara utilizare sau transport in cazul asta.

  2. Iulian Mirzac 23/02/2008 at 15:07 - Reply

    gemeinus – Da! probabil nu e atragator din punctul asta de vedere, dar ca sa-ti dau un raspuns neutru ! Fiecare produs e destinat unei categorii de consumator ales in functie de necesitatile si bugetul lui. In acest caz MacBook Air fiind destinat probabil oamenilor de afaceri, nu-si conecteaza decat probabil un modem 3G la el, stick, sau alte deispozitive de comunicare si transfer de date. Si e atat de mic ca nu le trebuie decat o servieta subtirica.

Postează un comentariu: