Sony ne pregateste doua smartphone-uri mainstream !

Publicat pe 12 mart. 2013 - 18:15 de Mîrzac Iulian

Sony Xperia SP

Sony nu ne lasa „in pace” si ne pregateste cateva noi device-uri pentru saptamana viitoare cand a fost anuntat un eveniment de lansare in Rusia, mai exact pe data de 18 Martie. Evident ca nu au fost dezvaluite informatii despre telefoanele mobile ce vor fi lansate insa acestea s-ar parea ca vor purta numele de Sony Xperia SP si Sony Xperia L.

Sony Xperia SP conform zvonurilor integreaza un procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro MSM8960T tactat la 1.7 Ghz si un GPU Adreno 320. Sony Xperia L s-ar parea ca este un smartphone cu diagonala 4.3″ iar procesorul va fi un dual-core Snapdragon de 1GHz cu GPU Adreno 305. Amandoua vor veni cu sistem de operare Android 4.1.2 Jelly Bean.

Lunea viitoare asteptam informatiile complete despre noile smartphone-uri dupa ce evenimentul va avea loc. Cel putin stim ca trebuie sa ne asteptam la niste modele de mijloc cu preturi de peste 1200 RON si sub 1999 RON.

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: