Opera Mobile 10.1 acum si pe Symbian S60

Publicat pe 27 nov. 2010 - 11:32 de Mîrzac Iulian

Compania care dezvolta browserul Opera a lansat o versiune pentru telefoanele cu sistemul de operare Symbian S60. Noul browser pentru telefoane mobile are un nou motor Javascript, suport mai larg pentru codul HTML5, suport pentru localizare geografica si deja cunoscutul Opera Speed Dial, cu care iti poti personaliza pagina de start cu ce linkuri doresti.

Desi Opera 10.1 pentru Symbian este versiunea finala, inca mai este loc pentru imbunatatiri. Aplicatia nu suporta pinch-to-zoom, si nu poate reda nici fisiere audio sau video codate pentru HTML5. Noul JavaScript foloseste deasemenea mai multa memorie decat versiunea veche, care ar putea cauza erori pe unele telefoane mobile. Opera Mobile 10.1 pentru Symbian este in stagiul beta inca din vara.

Puteti downloada Opera Mobile 10.1 pentru Symbian S60 de pe pagina Opera Mobile, sau vizitati de pe telefon direct m.opera.com.

O versiune a acesteia pentru Android este disponibila deasemenea la Google Android.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: