O noua serie de smartphone de la Allview – V1 Viper

Publicat pe 22 iun. 2013 - 0:42 de Mîrzac Iulian

V1 Viper

Allview nu se opreste defapt abia acum a inceput ca sa spunem asa cu lansarile pentru ca ieri tocmai a lansat o noua serie de telefoane mobile care se va numi Viper si au si un prim model: V1 Viper.Veti vedea din imagini seamana extraordinar de bine la forma cu Galaxy Nexus a lui Google, insa sunt multe alte elemente de design care il diferentiaza dupa cum veti vedea in imagini.

Din randarile de presa pot spune ca-mi place design-ul insa pana nu il folosesti nu stii pe ce dai banii, asadar chiar mi-as dori sa-i fac un review sa aflam cum se comporta mai exact. Specificatiile sunt indeajuns de interesante cat sa te faca curios macar sa-l butonezi intr-un showroom: Specificatiile includ un procesor quad-core la 1.2 GHz, un ecran IPS LCD de 4.7″ cu protectie Gorilla Glass, sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean si conectivitate 3G capabila de a atinge 21.6 Mbps.

Allview continua „traditia” de a oferi suport in telefoanele sale si V1 are si el doua sloturi SIM, dar daca pana acum nu au fost foarte subtiri din cauza componentelor mari acum acest model vine cu o grosime de 7.9 mm aproape de grosimea telefoanelor de top.

Daca sunteti „audiofil” atunci castile in-ear s-ar putea sa va faca cu ochiul, are si cablul plat care este facut sa nu se mai innoade in buzunar.

Se va comercializa cu 1300 lei in tara si deja se gaseste listat in mai multe magazine online insa stocurile vor ajunge in aproximativ doua saptamani.

Ce parere aveti de noul design ?

 

V1 Viper 2

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: