Un nou terminal OnePlus în curând! OnePlus 3T?

Publicat pe 9 nov. 2016 - 8:18 de Mîrzac Iulian

OnePlus 3

OnePlus a lansat un anunț pe Twitter prin care transmite că urmează o nouă lansare pe 15 Noiembrie. Menționează în videoclip că va fi un terminal care va integra Snapdragon 821 cel mai puternic chipset de la Qualcomm în acest moment, tactat la 2.35 GHz.

Asta-l face mai puternic decât Google Pixel care vin cu procesorul tactat la 2.15 GHz, va fi interesant și cum va controla temperatura chipsetului OnePlus la încărcare maximă.

Zvonurile includ un nume OnePlus 3T, această variantă ar urma să coste și cu 80$ mai mult decât actualul OnePlus 3, și va include o cameră mai bună.

Notați 15 Noiembrie în calendar. Atunci vor face anunțul chiar Live pe Facebook, poate și pe YouTube cum au făcut până acum.

Am recomandat și recomand smartphone-urile OnePlus încă de la primul model, sunt reușite, nu-ți pun bețe în roate prin soft dedicat chinezilor, ba chiar softul este mai util decât android-ul stock, oferă configurații puternice la prețuri bune.

Așteptăm…

https://mobile.twitter.com/oneplus/status/796049807609622528?ref_src=twsrc%5Etfw

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: