Notebook cu procesor Ivy Bridge de la Lenovo

Publicat pe 4 apr. 2012 - 17:14 de Tita Mihai

Lenovo va lansa inca un notebook cu procesor Ivy Bridge luna aceasta, este vorba despre IdeaPad Y480,  un notebook cu un procesor din ultima generatie de la Intel.  Noul notebook se poate lauda cu un procesor din generatia a treia de la Intel si anume Core i7-3610QM quad core de 2.3 Ghz si nu mai putin de 8 Gb de ram. Place video care echipeaza acest model este Nvidia GT 630M, o placa video destul de puternica care isi face treaba ca la carte.

IdeaPad Y480 vine echipat si cu boxe stereo de firma JBL si cu un hard disk de 750 Gb. La plusuri mai putem adauga si display-ul de 15.6 inci cu rezolutia de 1366 x 768 de pixeli. Nu avem inca o data de lansare fixa insa compania Lenovo a anuntat ca incepand cu luna aprilie acest model va fi disponibil. Deocamdata la minusuri putem trece durata de viata scazuta a bateriei, doar 3.5 ore. Pretul de pornire a acestui model este de aproximativ 3000 lei.

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: