Nokia 700 Zeta cu OS Symbian Belle – Zvon

Publicat pe 29 iun. 2011 - 18:55 de Tita Mihai

Nokia pregateste un inlocuitor pentru C6-01, iar acesta ar urma sa fie Nokia 700 „Zeta” un smartphone care ruleaza Symbian Belle (urmatorul update major al Symbian) si care  a fost fost fotografiat de curand de catre paparazzi. Din poze  ne dam seama ca „Zeta” are o camera de 5 megapixeli, flash LED si suport NFC.  Sursele sustin ca acest smartphone are un procesor de 1 Ghz si un display AMOLED de 3.2 inci nHD, greutatea acestui model depaseste  cu putin 80 de grame si are o grosime de 10 mm. Desi poze cu alte smarphone-uri din serie nu au iesit inca la suprafata, exista totusi detalii despre  caracteristicile acestora.

Este vorba de inca trei telefoane dintre care Nokia 701 „Helen” este cel mai dotat sau dotata, cu procesor de  1 Ghz, camera foto de 8 megapixeli, display LCD ClearBlack de 3.5 inci, acest model va fi succesorul lui C7. Nokia 600 „Cindy” are un display de 3.2 inci AMOLED, o camera foto de 5 megapixeli si un procesor de 1 Ghz. Ultimul pe lista este Nokia 500 „Fate” are un procesor de 1 Ghz si o camera de 5 megapixeli. Se pare ca domnul Stephen Elop se tine de promisiune si ofera in continuare suport pentru sistemul de operare Symbian. Speram sa avem informatii si fotografii oficiale din partea Nokia cat mai curand.

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: