Mio introduce pe piață două noi camere video pentru motocicliști

Publicat pe 21 iul. 2016 - 8:43 de Mîrzac Iulian

Mio Riders

Fanii motoarelor au la dispoziție noi camere video pentru filmare în trafic de la Mio. Trebuie sa cunoașteți compania renumită pentru GPS-urile eficiente pentru mașină.

Mio MiVue 510 și MiVue 560 sunt cele două camere video. Pot fi instalate pe orice vehicul cu 2 roti (bicicletă, scuter, motocicleta). Ambele au design cilindric des întâlnit la camerele video de acțiune.

Camerele video de acest gen sunt necesare mai ales celor pe două roți când te gândești cum este traficul in special pe la noi. Te poate ajuta cu o dovadă în plus în cazul unui accident.

Bineînțeles că Mio Mivue 510 și MiVue 560 sunt rezistente la apă și au o carcasă din aluminiu care poate proteja la șocuri.

MiVue 510 și MiVue560 înregistrează la rezoluție 1080p (Full HD), la 30 fps și dispun de un unghi de vizulizare de 130° (puțin cam mic pentru a surprinde anumite accidente laterale).

Camerele video au câteva avantaje importante pe care țin să le menționez în articol. În primul rând diafragma camerei video are deschidere F1.8 care pentru camerele foto/video obișnuite este maximă. Asta înseamnă că permite mai multă lumină în senzor, ceea ce rezultă în imagini mai luminate în condiții slabe de lumină.

Obiectivul este format din șase elemente din sticlă care de regulă înseamnă și calitate optică mai bună pentru o cameră foto / video.

Greutatea celor două este de 77 grame iar camera video se poate încărca într-un timp de 3 ore 100%. În pachet este inclus și un soft pentru managementul materialelor video: MiVue Manager pentru Windows 7,8,10 și Mac OS.

Diferența dintre cele două constă în senzorul de imagine mai bun pe MiVue 560 care este și puțin mai scump. MiVue 560 dispune de senzorul de ½.8-inch Sony IMX322, iar pe lângă asta include și un suport robust de înaltă calitate, compatibil cu alte camere de acţiune.

Unde le găsești acum?

MiVue 510 – eMAG și F64

MiVue 560 – eMAG și F64

FEU_MiVue528_Box_v1cFEU_MiVue528_Box_v1c

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: