LG anunță Sound Bar NB5540 pentru televizoare plate

Publicat pe 12 mart. 2014 - 22:21 de Mîrzac Iulian

 LG_soundbar

LG Electronics a anunțat lansarea celui mai nou dispozitiv audio pentru televizoarele cu ecran plat, sistemul audio avansat NB5540 Sound Bar. Noul sistem audio va oferi 4.1 canale și o putere de 320W pentru entuziaști un convertor digital analog HiFi (CDA) care aduce calitatea în casa ta. Garantează o experienţă audio HD şi un sunet natural, clar cu o pierdere minimă a detaliilor. Oferă un design slim, minimalist și conectivitate wireless.

“Sound Bar NB5540 îmbină tehnologii de sunet uimitoare cu un design modern minunat,” afirmă Byung-hoon Min, vicepreşedinte senior al Diviziei Audio-Video LG , al companiei LG Home Entertainment. “Una dintre multele modalităţi prin care LG încearcă să îmbunătăţească experienţa de divertisment în propria locuință este să asigure cea mai bună calitate a produselor audio. Impresionantul NB5540 reflectă angajamentul nostru continuu în această zonă.”

 

Sound Bar-ul permite conectarea și a unui telefon sau a unei tablete prin intermediul Bluetooth pentru a asculta muzica ori a vedea filmele din confortul canapelei.

NB5540 Sound Bar LG va fi disponibil pentru comandă și în România începând cu luna aprilie.

LG_NB4540

 

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: