Incep livrarile la Nokia E6 si X7 cu Symbian Anna

Publicat pe 3 iun. 2011 - 14:49 de Tita Mihai

Lansate pe 12 aprilie, terminalele E6 si X7 de la Nokia vor fi primele disponibile cu sistemul de operare Symbian Anna (PR2). Cea mai recenta „reincarnare” a sistemului de operare Symbian se  va numi Symbian Anna si va oferi cateva imbunatatiri precum, web browsing mai facil si mai rapid, cea mai noua versiune a Ovi Maps, securitate sporita, design nou al pictogramelor si nu in ultimul rand mult asteptata  tastatura onscreen QWERTY in modul portrait. Acest update ( urmeaza si altele )a fost scos pe piata de catre Nokia din „cauza” feedbackului pozitiv venit din partea clientilor sai. Daca sunteti posesorii modelelor N8, E7, C7 si C6 aveti noroc, Symbian Anna va fi disponibil si pentru aceste telefoane in lunile care urmeaza. Insa primele modele cu Symbian Anna sunt dupa cum am mai spus, Nokia X7 care are un display de 4 inci cu rezolutia de 640 x 360 de pixeli si un procesor cu frecventa de 680 Mhz si Nokia E6 cu un display de 2.46 inci si o rezolutie  de 640 x 480 pixeli, procesorul de pe acest model fiind de 680 Mhz.

Nokia a inceput deja sa livreze aceste modele clientilor sai din Europa, Asia, China, India, si din zona Asiei si Pacificului.

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: