HDD portabil cu WiFi – Seagate GoFlex Satellite

Publicat pe 18 mai 2011 - 0:19 de Tita Mihai

Seagate a lansat hard disk-ul portabil GoFlex Satellite, un hard disk care poate fi folosit atat ca mediu de stocare dar si pentru streamingul fisierelor multimedia wireless, datorita faptului ca are incorporat un modul WiFi 802.11b/g/n. In mai putin de un minut de la pornirea hard disk-ului puteti incepe sa faceti streaming pe majoritatea device-urilor cu WiFi.  Deci instalarea este foarte simpla, fara sa aveti nevoie de alte programe software de sincronizare.  Desi exista o aplicatie dedicata pentru device-urile Apple care folosesc iOS,  aceast harddisk  poate fi folosit fara probleme si impreuna cu alte tablet pc-uri, telefoane sau laptop-uri care dispun de WiFi si un browser web. 

Desi acest hard disk extern este un pic mai „dolofan” decat GoFlex Slim, portabilitatea nu este afectata, acesta incapand cu usurinta chiar si intr-un buzunar. Transferul fisierelor se realizeaza foarte simplu folosind metoda „drag and drop” si mai apoi puteti organiza fisierele dupa bunul plac. GoFlex Satellite are o baterie incorporata ce ofera o autonomie de pana la 5 ore si un server web integrat. Capacitatea acestui model este de 500 Gb iar interfetele disponibile sunt WiFi si USB 3.0

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: