Cine are iPod Nano 1st gen ? Ar putea primi unul nou de la Apple !

Publicat pe 13 nov. 2011 - 14:48 de Mîrzac Iulian

Daca ai un iPod Nano prima generatie cumparat acum 5 ani, Apple a lansat un anunt in care spune ca vi-l va inlocui cu unul nou. Anuntul a fost lansat pentru ca au aparut probleme cu unele playere vindute in acel an. Acumulatorul se poate supraincalzi, sau chiar poate sa ia foc in cazuri extreme.

Apple spune ca daca ai un iPod Nano 1st generation si acumulatorul se supraincalzeste va trebui sa il opresti imediat.

„Apple a aflat ca in cazuri rare, acumulatorul lui iPod Nano (1st generation) se poate supraincalzi si ar putea prezenta un pericol pentru utilizator. iPod-urile presupuse s-au vandut in perioada Septembrie 2006 – Decembrie 2006.

Problema a fost detectata pentru doar unul dintre furnizorii de acumulatori cu care colabora Apple. Cu toate ca posibilitatea unui incident este foarte slaba, probabilitatea ca asta sa se intample creste pe masura ce acumulatorul se invecheste”

Apple a lansat o pagina dedicata utilizatorilor care cred ca au astfel de probleme si pot cere „un model inlocuitor”. Deci nu se stie ce model veti primi daca codul vostru serial se dovedeste a fi din loturile cu probleme. Sa presupunem totusi ca Apple nu va „sapa” dupa modele inlocuitoare din 2005 si nici nu va inlocui acumulatorii. Cel mai probabil vor fi livrate noile modele Nano.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: