Asus pregateste notebook-ul X201

Publicat pe 30 aug. 2012 - 19:18 de Tita Mihai

Asus vrea sa adauge inca un membru familiei sale de notebook-uri, este vorba despre modelul X201 care se va alatura celorlalte modele din serie : X301, X401 si X501. Aceasta serie se remarca prin faptul ca ofera portabilitate sporita la un pret redus, asta in mare parte si din cauza ca folosesc HDD-uri spre deosebire de majoritatea ultraportabilelor care folosesc SSD-uri. Chiar daca pretul SSD-urilor a scazut, nu a scazut suficient de mult ca sa le vedem chiar pe toate portabilele.

Asus X201 are un display de 11.6 inci si puteti alege sa-l dotati cu procesoare din gama Celeron, Pentium sau Core i3 dual core, in plus toate modelele suporta Windows 8. Alte caracteristici mai includ : 3 x USB, 1 x HDMI, 1 x VGA si un card reader SD. Acestea vor avea tastatura de tip „chiclet” si vor fi disponibile in culorile: negru, albastru, alb si roz.

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: