ASUS anunță monitorul curbat Designo Curve MX34VQ

Publicat pe 21 feb. 2017 - 8:54 de Mîrzac Iulian

ASUS a lansat Designo Curve MX34VQ, un monitor curbat, cu diagonala de 34″ și rezoluția Ultra-Wide QHD (3440 x 1440), cu un aspect 21:9 pentru o imagine panoramică.

Panoul cu o curbură 1800R. MX34VQ integrează tehnologia ASUS SonicMaster, dezvoltată împreună cu Harman Kardon, care sunt sigur că se aude la un nivel înalt așa cum m-a obișnuit tehnologia lor. Alături de acestea, monitorul dispune de o platformă de încărcare wireless pentru dispozitive compatibile cu standardul Qi. Designo Curve MX34VQ este laureat Good Design 2016 și CES Innovation 2017.

ASUS Designo Curve MX34VQ este un monitor de 34″ cu panou Ultra-Wide QHD (3440×1440), o rezoluție de 2,5 ori mai densă decât cea FullHD. Dacă vă întrebați la ce trebuie un ecran cu rezoluție așa mare, aflați că acum veți putea împărți aceeași suprafață în 4 cu câte o fereastră în fiecare colț. Designerii, cei care programează, sau cei care editează foto / video vor aprecia această capacitate a monitorului.

Contrastul ridicat de 3000:1 oferă un alb luminos și tonuri mai profunde de negru.

 

Tehnologie ASUS Eye Care

Designo Curve MX34VQ a trecut prin teste de performanță exigente și este certificat de laboratoarele TÜV Rheinland, un lider global în servicii de certificare tehnică și de siguranță, pentru reducerea pâlpâirii ecranului și emisia redusă de lumină albastră.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: