Apple Clips – Editare video on-the-go

Publicat pe 22 mart. 2017 - 9:07 de Mîrzac Iulian

Videoclipurile scurte, virale prind din ce în ce mai mult pe Internet și Apple vrea și el să intre în acest joc și o face cu Apple Clips. O aplicație care te ajută să faci un scurt montaj din diferite secvențe filmate cu iPhone-ul la care mai poți adăuga fie o coloană sonoră, fie text și alte elemente grafice deasupra clipului.

Că sunt fail-uri, rețete explicate rapid, tutoriale, explicații, povestiri, știri, etc. pare că lumea nu mai are răbdare și asta se reflectă și în timpul scurt pe site-uri, pe videoclipuri, pe conținut în general.

Aplicația îți va permite (evident) să postezi pe rețelele de socializare noua ta creație dar poate o chestie mai interesantă și utilă este că va putea adăuga automat text cu replica pe care o spui în fața camerei. Au scris pe site că va suporta 36 de limbi. La atâtea limbi recunoscute mă aștept să fie și limba română pe listă, dar să nu ne hazardăm.

Nu lipsesc efectele video care le fac mai colorate, mai decolorate, mai întunecate, etc.

Observ din prezentarea aplicației că Apple nu a făcut aplicația pentru materiale video pe orizontală și explicația simplă ar putea fi că materialele video virale pe internet și care se văd bine pe rețelele de socializare sunt distribuite pe verticală.

Aplicația va fi compatibilă de la iPhone 5S în sus și pe iPad 9.7, toate modelele iPad Air și Pro, dar și pe iPad Mini 2 sau mai nou și iPod Touch Gen. 6. Problema este că trebuie să aveți și ultimul sistem de operare iOS 10.3.

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: