Apple ar putea lansa o tabletă iPad Mini de 7-inch!

Publicat pe 9 iul. 2012 - 9:54 de Boboc Gheorghe

De câteva luni în Web s-au acumulat o serie de zvonuri, conform cărora cei de la Apple doresc să-și mărească gama de tablete, adăugând la actuala tabletă de 9.7-inch un iPad Mini cu un ecran de 7-inch. Una din posibilele cauze este popularitatea tabletelor ieftine Android și Amazon Kindle Fire.

După confirmarea acestor informații a celor mai influente surse ca Bloomberg și Wall Street Journal, blogul chinez Macatokara adaugă că Apple muncește din plin la acest produs.

Pe baza informațiilor acestor surse, iPad Mini va avea o asemenea grosime ca și iPod Touch din a patra generație și va avea o grosime de 7,2 mm, ceea ce e vizibil mai subțire ca iPad 3, care este de 9,4 mm. De asemenea iPad Mini va fi mai subțire decât Kindle Fire. Surse anonime declară că prototipul micului iPad seamănă cu Nexus 7, în afară unele aspecte ale display-ului. Multe elemente din design-ul iPod Touch-ului le vom revedea în posibilul iPad Mini.

De asemenea, mai există și zvonuri că iPad Mini nu va avea Retina Display, și va avea o rezoluție de 1024×768 pixeli. Lipsa puternicului display ar fi motivată de faptul că Apple ar vrea să păstreze un preț accesibil pentru toți. Dacă zvonurile sunt adevărate, producția iPad-ului Mini va începe în septembrie la noua fabrică braziliană Foxconn.

Despre Autor

Un puști pasionat de IT, de web design și de tot ceea ce se întîmplă nou în lumea IT. Un mare fan Apple, și al lui Steve Jobs! Stay hungry, stay Foolish! Facebook | Twitter

Postează un comentariu: