Aplicatiile iOS ale Zilei [Aplicatii Gratis]

Publicat pe 16 sept. 2012 - 14:02 de Boboc Gheorghe

Pregătiți-vă pentru noile aplicații gratuite ale zilei, pentru a vă petrece ziua frumos, în cazul în care vă plictisiți. Prindeți-le cât mai puteți, pentru a vă bucura de aceste aplicații si jocuri distractive. Vedeti aplicatia pt Google Analytics care sunteti bloggeri si jocurile 3D si de actiune. Gragbiti-va nu sunt gratuite decat 1-2 zile.

$1,99 -> Gratuit

Deadlock: Online

Un incredibil multiplayer, în care puteți savura grafica 3D, și puteți juca cu până la 8 oameni simultan folosind cele peste 30 de arme și muniții pe cele 7 hărți.

 

$1,99 -> Gratuit

Jet Dudes

Alege unul din cele trei personaje și zboară cât de mult poți tu. Treci de dușmani și înaintează tot mai sus.

 

$6,79 -> Gratuit

Two Towers

Two Towes este un joc desăvârșit, plin de fantastică desenată în cărți creion și cu muzică excelentă. Se creează o atmosferă extraordinară, care va capta atenția ore întregi.

 

$1,59 -> Gratuit

Air Pipes – Bagpipes for iPhone

Dacă ai dorit vreodată să cânți la cimpoi, atunci acum o poți prin intermediul acestei aplicații. Această vă dă șansa să faceți acestu lucru, și să cântați diverse piese, după care veți fi apreciat!

 

$1,99 -> Gratuit

Tones! Pro – Ringtone designer

Cu această aplicație poți crea propriile melodii cu ajutorul cântecelor din librăria ta muzicală, sau înregistrări ale vocii, și le poți distribui pe rețelele de socializare!

 

$1,99 -> Gratuit

Analytiks – Google Analytics app

Aceasta este o aplicație minunată care îți permite să vizualizezi toate statisticile site-ul tău din Analytics, direct pe iPhone/iPad-ul tău. O prezintă într-o formă foarte logică și bine aranjată. Recomandat tuturor oamenilor care doresc să-și monitorizeze site-ul, direct pe iOS!

 

$2,79 -> Gratuit

Around the World in 80 Days HD (Premium)

Ai numai 80 de zile pentru a face înconjurul lumii. Gândiți-vă că e ușor? Călătorește înapoi în timp pentru în secolului al 19-lea și fii gata  de aventuri spectaculoase pe uscat, mare și aer.

Nu ne asumăm responsabilitatea pentru situațiile neplăcute. Înainte de a descărca o aplicație, verificați dacă datele de aici, corespund cu cele din App Store.

Despre Autor

Un puști pasionat de IT, de web design și de tot ceea ce se întîmplă nou în lumea IT. Un mare fan Apple, și al lui Steve Jobs! Stay hungry, stay Foolish! Facebook | Twitter

Postează un comentariu: