Allview Q1 G3T cu Google Maps

Publicat pe 4 feb. 2011 - 13:53 de Mîrzac Iulian

Primul telefon Dual SIM 3G qwerty din Romania, Allview Q1 G3T, are din acest moment posibilitatea de a instala aplicatia Google Maps. Accesand Google Maps veti avea harta lumii in mana voastra. Google Maps mobile este un serviciu oferit de Google si este optimizat pentru a rula pe dispozitive mobile, si are disponibile optinile de baza: harti standard, imagini din satelit, street view, cautarea unei locatii, planificarea unui traseu pentru calatorii pe jos, cu masina sau cu diferite mijloace de transport in comun, dar si un sistem de localizare pe harta dupa IP.. Street View este de departe cea mai utila optiune din aplicatia Google Maps mobile, pentru ca dupa ce ai gasit locatia pe care o cautai pe harta poti vedea si imagini la nivel stradal rotind imaginea si astfel te poti familiariza cu zona inainte sa fi ajuns acolo.

Aplicatia este disponibila pentru download pe site-ul Allview sau pentru utilizatorii Allview Q1 G3T prin intermediul Allview Store care este preinstalat in telefon.

Accesarea hartilor se face bineinteles pe internet, telefonul avand posibilitatea de a se conecta prin intermediul 3G, WiFi, GPRS si EDGE.

Allview Q1 G3T este disponibil in Selgros Cash&Carry si in magazinele de specialitate din tara la [tp_product id=”540230″ feed=”199″]

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: