Allview lanseaza P5 Quad [MWC 2013]

Publicat pe 27 feb. 2013 - 15:01 de Mîrzac Iulian

Compania romaneasca cu sediul in Brasov Allview participa la Mobile World Congress 2013 la Barcelona daca nu stiati, si cu aceasta ocazie a fost prezentat in premiera urmasul lui Allview P5. Evenimentul de lansare tinut in paralel la Brasov si Barcelona a marcat intrarea primului telefon quad-core lansat de Allview. Momentan este si cel mai performant telefon al companiei brasovene avand o configuratie foarte atractiva: procesor quad-core 1.2GHz, sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean, Camera foto principala de 8MP model OV8830, ecran IPS-LCD de 4.5″, conexiune 3G HSDPA+ la Internet de 21.4Mbps, telefon care va integra si un acumulator de 2100mAh care promite o autonomie buna.

P5 Quad este primul smartphone cu quad-core si in acelasi timp primul care vine cu Android 4.1 Jelly Bean preinstalat din partea Allview, asadar sunt asteptari destul de mari privind performantele telefonului care ar trebuie sa ofere o rulare fluenta in aplicatiile cu cerinte medii, realizarea mai multor taskuri in acelasi timp (instalare aplicatii + navigare pe Internet). Un lucru trebuie sa fie sigur Internetul adus prin conexiunea HDSPA+ la 21.4 Mbps ar trebui sa incarce paginile web si alte informatii pe ecranul telefonului intr-un timp de maximum cateva secunde. As fi curios sa testez acest P5 Quad.

Camera foto de 8MP are optiune HRD si o optiune Super Flash care vor ajuta in realizarea de fotografii obisnuite sau artistice mai placute si cu detalii care pana acum nu le puteati scoate in evidenta. Functia MultiShoot va putea sa realizeze pana la 99 de cadre consecutive tinand apasat butonul de fotografiere. Si poate cireasa de pe tort: camera poate filma la rezolutie FullHD (1080p).

Telefonul se mai remarca in comparatie cu alte branduri cu aplicatiile cu care vine preinstalat si jocurile Gameloft care fie sunt instalate fie pot fi downloadate prin aplicatia Gameloft Live.

Telefonul mobil P5 Quad va fi disponibil in curand in magazinele din tara in doua culori: alb si negru la un pret care se anunta destul de mic 1099 Lei.

Allview

P5 QuadP5 Quad 2

 

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: