3 noi aparate foto Fujifilm exclusiv la F64.ro !

Publicat pe 17 mart. 2012 - 11:19 de Mîrzac Iulian

Trei modele noi de aparate Fujifilm au intrat pe stoc la magazinul F64.ro si se gasesc in exclusivitate doar la ei. Fac parte din trei categorii de pret diferite: doua modele entry-level: Fuji Finepix S2980 si Fuji Finepix SL-300 iar modelul mid-level este Fuji Finepix HS-30 EXR care ofera mult mai multe fata de restul. Toate modelele sunt aparate de tip bridge.

Fuji Finepix S2980 – ofera functiile obisnuite un senzor CCD de 14 Megapixeli si un zoom optic 18X. Poate inregistra filme la rezolutie HD 720p, acopera o plaja ISO de 100-3200, are si un stabilizator optic de imagine, deci asigura un minimum pentru ce ati avea nevoie de la un  astfel de aparat foto.

Fuji Finepix SL-300 – al doilea model care la acest pret devine un competitor direct al modelului Nikon L120 lansat anul trecut dar care acum este mult mai ieftin. Foloseste tot un senzor CCD de 14 Megapixeli insa obiectivul este capabil de 30X zoom optic.

Ecranul este de 3″ la fel ca al primului model si exista deasemenea si stabilizare optica de imagine. Acest aparat se diferentiaza de primul printro compresie mai buna a filmelor HD 720p pe care le face folosind compresie H.264 sau MJPEG la alegere ca format.

Un alt lucru poate  important pentru anumite persoane sensibilitatea ISO acopera o plaja mai larga 64-6400, si in acelasi timp conentrandu-se pe obtinerea de imagini mai luminate a fost adaugata si o patina pentru blitz extern. Veti putea face cu acest model si imagini Macro de la 2cm distanta de obiectiv fata de primul.

Finepix HS-30 EXR – si ultimul aparat foto dar si cel mai puternic are un senzor mult mai bun fata de primele doua,  are dimensiune mai mare 1/2″ si este de tip EXR-CMOS iar rezolutia maxima este de 16Megapixeli. Este capabil de inregistrare FullHD 1080p si pe langa o calitate mai buna a clipurilor veti avea si o compresie mai buna avand posibilitatea de a alege intre MPEG4 si H.264. Pretul este motivat si de un obiectiv vizibil mai mare capabil de 30X optic si de Macro la distanta minima de 1cm.

Stabilizatorul optic de imagine de data aceasta se face prin miscarea senzorului CMOS, si foarte important: obiectivul are un filet de 58mm diametru pentru atasarea de filtre, convertoare, etc. Viteza obturatorului maxima este de 1/4000 sec fata de 1/2000 la restul modelelor iar ISO-ul poate atinge acum un maximum de 12800.

Daca preferati si aparatul sa foloseasca acumulator propriu acest model foloseste un acumulator Li-Ion.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: