Radio Guerilla continua On-Line si pe smartphone !

Publicat pe 25 sept. 2013 - 0:03 de Mîrzac Iulian

guerrilla

Probabil majoritatea fanilor Guerilla stiu deja ca ca nu mai transmit pe 94.8 FM in Bucuresti si nici pe frecventele din tara de Luni la ora 20:00 pentru ca: „CNA a decis, joi, sa retraga licentele Radio Guerrilla, deoarece majoritatea membrilor Consiliului au considerat ca Realitatea Media SA, compania care detine aceste licente, incearca sa le instraineze pe bani, desi legea interzice acest lucru.”  spune Hot News.

Postul de radio a decis sa continue Online unde deja transmiteau insa acum au si o aplicatie Android si iOS ca sa nu duceti lipsa de gherilă. Aplicatiile sunt facute de fanii radioului cel putin in cazul Android, si veti putea receptiona streaming-ul Guerilla cu 32 kbps care se traduce in 14 MB/h banda consumata ne scrie developer-ul.

Aplicatia de Android nu este una simpla poti asculta ultimele melodii rulate pe radio, poti sa citesti blogurile, sa vezi informatii despre artisti, etc.

„Intotdeauna binili invinge !”

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro, scriu articole pe toate temele propuse pe site, dar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadgeturi care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter | +Mîrzac Iulian | Blog

Postează un comentariu: