Muta fotografiile din Instagram pe Flickr in 3 pasi simpli !

Publicat pe 10 ian. 2013 - 17:48 de Mîrzac Iulian

Instagram

Nu am apucat sa scriem despre stirea asta aparuta acum mai mult timp in urma, insa Instagram daca nu stiati avea dreptul de a va vinde fotografiile facute de voi. Este o conditie trecuta de companie in Termenii si Conditiile de utilizare a serviciului popular de photo sharing, detinut acum de Facebook in urma achizitiei de anul trecut.

Facebook ar fi putut conform noilor Termeni si Conditii sa :

  • distribuie informatii advertiserilor, site-ului Facebook, si altor companii despre utilizatorii Instagram;
  • foloseasca imaginile in reclame de orice gen fara consimtamantul utilizatorului

Daca momentan Facebook a reeditat Termenii si Conditiile asa cum au fost de la lansarea serviciului pana la acest scandal asta nu inseamna ca utilizatorii nu inceteaza sa utilizeze serviciul de photo sharing ba chiar compania incearca sa ascunda cat mai bine scaderile de trafic din ultima perioada. Site-ul AppData care ofera si statistici de utilizare a aplicatiilor pe platformele iOS si Android arata pana acum informatiile despre numarul de utilizatori. Acum Facebook a modificat API-ul care oferea pentru developeri informatii si despre numarul de utilizatori activi. De pe 8 ianuarie Facebook nu mai ofera prin intermediul API-ului Instagram informatii despre numarul de utilizatori activi in Instagram. (via Vali Petcu)

Cum mutati fotografiile din Instagram pe Flickr ?

Asa cum nu se poate mai simplu: cu ajutorul unui serviciu oferit gratuit prin site-ul denumit sugestiv: FreethePhotos.com

Ce trebuie sa faceti este sa va logati prin acest site pe Instagram respectiv Flickr, dupa care sa mai si bifati optiunea de a fi anuntat prin email cand migrarea fotografiilor a luat sfarsit si sa apasati Free Your Photos.

Fotografiile le veti gasi intr-un nou Set pe care-l veti putea modifica sau imparti in mai multe Seturi mai sugestive daca doriti o organizare mai buna cu ajutorul Organizr.

Asteptam parerile voastre despre serviciul de migrare al datelor !

FreethePhotos.com

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro, scriu articole pe toate temele propuse pe site, dar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadgeturi care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: