Jocurile de noroc online

Publicat pe 12 ian. 2014 - 15:41 de Mîrzac Iulian

Jocurile de noroc online

Jocurile online nu inseamna astazi doar jocurile pe Facebook, site-uri cu jocuri Flash,etc. , sunt sigur ca ati dat peste nenumarate reclame cu jocuri de noroc online: poker, black jack, ruleta, pariuri sportive. Sunt convins ca macar 80% dintre baieti au jucat la un moment dat in viata un joc de noroc. Indiferent de forma sub care era: poker, zaruri si mai ales pariurile sportive au fost cele care au marcat perioada din liceu a multora dintre voi.

Cu totii eram manati de posibilitatea de a castiga o suma de bani marisoara (pentru nivelul nostru de licean cu bani din alocatie / parinti) intr-un timp cat mai scurt. Cu toate astea nimeni nu se oprea la primul castig, vroia mult … din ce in ce mai mult sa castige pentru ca a dat de „gustul banilor” si credea ca daca a iesit castigator odata va avea succes si la urmatoarele jocuri. “Microbul” se instala treptat.

Jocurile de noroc online sunt prezente peste tot, bannere si reclame TV ba chiar si reclame pe afise mari in oras si ma intrebam ca daca sunt atat de multe reclame inseamna ca exista si potential de crestere. Inseamna ca sunt si multe persoane care joaca online.

Ruleta

Sau Ruleta Europeana este un alt tip de joc de noroc popular in care jucatorul alege pe ce numere pariaza si suma. Cifrele de la 1 la 37 sunt marcate cu rosu sau negru in functie de numerele pare si impare. Se aseaza pariurile pe masa si crupierul invarte ruleta intr-o directie, apoi invarte bila in directia opusa pe un canal asezat pe exteriorul circumferintei ruletei. Intr-un final cand bila isi pierde din inertie cade pe una dintre cifre si jucatorul afla daca castigat pariul.

Bineinteles ca jocul este mult mai complicat si include multe tipuri de pariuri insa sunt curios daca a jucat cineva un astfel de joc. Am cautat pe Internet ruleta online ca sa aflu mai multe despre jocurile online de noroc si sa vad si cum se joaca. Am castigat jucand pe casino.com fara bani la ruleta de 3 ori din 5 incercari de pariere, mai mai sa apas pe butonul de joaca pe bani dar mi-am amintit de experienta din tinerete cu slot machines si cu pacanelele.

Voi ati jucat vreodata unul din jocurile de noroc online mentionate ? Ati avut noroc ati castigat ceva din banii investiti ? Ce jocuri de noroc online va place sa jucati ?

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro, scriu articole pe toate temele propuse pe site, dar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadgeturi care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: