HTC​ Desire 650 disponibil în România

Publicat pe 13 feb. 2017 - 8:55 de Mîrzac Iulian


HTC adaugă modelul Desire 650 bine-cunoscutei serii de smartphone-uri.

Aduce o idee de design care a mai fost exploatată în trecut tot de HTC însă care se pare că este din nou cool, aceea ca spatele să fie construit din două materiale distincte: 50% neted și 50% cu striații.

“Personalizarea este din ce în ce mai importantă pentru utilizatorii de smartphone din prezent, deși nu este mereu ușor de găsit. Noul HTC Desire 650 oferă acest lucru din abundență, atât la interior cât și la exterior. De la design-ul unic 50/50 neted și cu striații, până la platforma noastră HTC Sense care se poate personaliza complet, HTC Desire 650 este un dispozitiv centrat în întregime pe tine”, a declarat Greig Williams – Președintele HTC Europe.

“Când avem pe deasupra și o experiență video și audio minunată, avem încredere că am creat, cu HTC Desire 650, un dispozitiv remarcabil ce conține toate elementele pe care le cer utilizatorii de smartphone.”

Design-ul lui HTC Desire 650, 50/50 neted/striații, nu este construit doar pentru un look interesant ci și să fie practic. Striațiile asigură o priză mai bună atunci când îl utilizezi și vei ști fără să te uiți la el cum l-ai apucat.

Ecranul de 5 inch are rezolve 720p și este protejat cu sticlă rezistentă Corning Gorilla. HTC Night Mode aduce și o experiență plăcută de vizualizare în condiții de iluminare scăzută, permițându-ți să folosești telefonul noaptea, fără a-ți forța ochii.

HTC Desire 650 are o cameră foto principală de 13 megapixeli cu senzor de retroiluminare, care poate produce fotografii mai detaliate și vii, chiar și în condiții de iluminare slabă.

Camera foto frontală de 5 megapixeli este plină de funcții utile pasionatului de selfie, inclusiv modul de înfrumusețare instantanee.

Acest smartphone aduce o experiență audio hi-res cu claritate certificată HTC BoomSound care funcționează foarte bine împreună cu căști cu același certificat.

Configurația este completată de chipsetul Qualcomm Snapdragon 400 quad-core care include un procesor suficient de puternic pentru telefoanele entry-level. Memoria RAM este de 2GB, acumulatorul 2200 mAh și va veni cu Android 6 preinstalat.

HTC Desire 650 îți oferă și un spațiu de stocare de 16 GB, la care poți adăuga până la 2 TB spațiu adițional prin slot-ul de card microSD.

Preț și disponibilitate

Noul HTC Desire 650 va fi disponibil în România în varintele de culoare Arctic Night și Lime Light la un preț accesibil (în jur de 1000 lei ar trebui să fie).

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: