Informații despre Samsung Galaxy S6

Publicat pe 6 Jan 2015 - 8:27 de Mîrzac Iulian

Samsung Galaxy S6 02

Zvonurile despre viitorul smartphone Samsung Galaxy au început să apară de mult timp, iar astăzi am găsit un articol despre carcasa telefonului, care se pare că există șanse să fie construită în totalitate din metal. Articolul vine de pe un site francez Nowhereelse.fr care a obținut imagini cu telefonul.

Telefonul are în interiorul companiei nume de cod Project Zero, și va fi prezentat chiar și zilele acestea la CES 2015 Las Vegas. Carcasa din imagini mă duce cu gândul la Lumia 930 care are marginea metalică, dar care pare să aibă în general aceleași linii, poate cu colțuri mai curbate la S6. Prototipul va fi prezentat doar unui public restrâns la CES.

Având în vedere că Galaxy Alpha și Galaxy Note 4 au venit cu finisașe metalice există o mare probabilitate ca acest zvon să fie real. Legat de specificații, se așteaptă un ecran QHD AMOLED, procesor Exynos 7420 sau Snapdragon 810, 3GB RAM, 32GB memorie internă de stocare, o camera foto principală de 16MP și bineînțeles sistemul de operare Android 5.0 Lollipop.

Sursa

Samsung Galaxy S6 01

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro, scriu articole pe toate temele propuse pe site, dar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadgeturi care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter | +Mîrzac Iulian | Blog

1 Comentariu momentan. Spune-ți părerea!

  1. Horatiu 06/01/2015 at 13:55 - Reply

    Incarca si tu online cartela prepay cu ajutorul celor de la re-incarcare.ro

Posteaza un comentariu: