Google Maps pentru iOS oferă informații în timp real privind aglomerarea locațiilor de pe hartă

Publicat pe 27 Jan 2017 - 9:03 de Mîrzac Iulian

Ieri am ieșit în oraș și m-am amintit de update-ul lansate de Google Maps pentru aplicația iOS care aduce informații în timp real privind gradul de ocupare al unei locații de pe Google Maps.

Fie că selectezi o stație de metrou, o instituție, ori un local din oraș ar trebui (dacă are suficiente date de la utilizatori) să ofere informații despre cât de aglomerat este alături de gradul de ocupare mediu cu care locația este obișnuită.

Cu ce te ajută ? Te va ajuta foarte mult în luarea unei decizii mai bune atunci când vrei să alegi unde ieși în oraș. Eviți momentele în care ajungi acolo și afli că defapt este plin restaurantul / pub-ul / cafeneaua etc.

Pentru simpla exemplificare în articol. Am ales stația de metrou Universitate care aparent este mai puțin aglomerată decât cum este în mod obișnuit Vineri.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro, scriu articole pe toate temele propuse pe site, dar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadgeturi care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter | +Mîrzac Iulian | Blog

Posteaza un comentariu: