Flickr renunță la logarea prin Facebook și Google!

Publicat pe 6 Jun 2014 - 19:04 de Mîrzac Iulian

Flickr

Flickr va elimina modul de logare prin Facebook și Google, tranziția a început deja și sunteți invitați să vă mutați contul creat prin verificare la Facebook sau Google. Pagina ori vă apare direct cînd intrați pe Flickr, ori puteți intra pe linkul următor. Trebuie să faceți asta doar dacă va logați prin Facebook sau Google, dacă folosiți un cont Yahoo nu trebuie să faci nimic. Poți crea tot acolo un cont de Yahoo dacă este cazul.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro, scriu articole pe toate temele propuse pe site, dar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadgeturi care ajung pe piața din Romania.

Facebook |
Twitter |
+Mîrzac Iulian | Blog

Posteaza un comentariu: