Cum cureți clădirile din România cu o aplicație smartphone ?

Publicat pe 4 Mar 2014 - 0:53 de Mîrzac Iulian

Cif Curata Romania

Răspunsul este chiar foarte simplu: fotografiind clădirile și marcând locația lor GPS. Sunt sigur că o bună parte din locuitorii Bucureștiului și cei din țară și-ar dori ca orașele lor să fie mai curate, măcar clădirile de pe bulevardele principale să arate bine.

Articolul lui Manafu, îmi amintește ușor de clădiri nou construite din București sau abia renovate care au fost rapid acoperite de grafiti. Cel mai urât se văd clădirile istorice acoperite de grafiti.

Campanie Cif

Campania Cif vă provoacă să luați inițiativă și dorește să curețe locurile indicate de voi așa cum vedeți în imaginile de mai sus. Ce trebuie să faceți voi este să instalați aplicația Cif Curăță România din Google Play, din App Store și să postați o imagine și locația clădirii care credeți că trebuie curățată sau direct pe pagina de Facebook.

Ce zici te bagi ? Hai să curățăm orașul !

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro, scriu articole pe toate temele propuse pe site, dar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadgeturi care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter | +Mîrzac Iulian | Blog

Posteaza un comentariu: