Black Friday 2017 – Oferte, Cataloage, Top Produse

Publicat pe 16 Nov 2017 - 23:39 de Mîrzac Iulian

Black Friday 2017

Se întâmplă! A venit acea zi din an (sau acel weekend) în care stai treaz după ora 00:00 Vinerea sau te trezești dimineața (după caz) și aștepți să apară la reducere un produs pe care ți-l dorești sau doar vrei să prinzi o reducere bună. Trebuie să recunoști că ești vânător de oferte. Nu ai cum să te abții să nu cumperi acel iPhone 7 la 2.299 lei dacă îți doreai acel telefon sau un XBOX One la 599 lei dacă vrei o consolă de gaming. A venit Black Friday 2017 și cine nu-i gata va fi luat cu lopata :)

Să trecem direct la reducerile care contează! Lista va fi updatată în perioada 17-20 Noiembrie cu ofertele noi care le identificăm.

eMAG


La eMAG Black Friday începe în istoric vorbind dimineața 07:00 – 08:00 (2014, 2015, 2016), iar primele produse vedetă anunțate înainte de Black Friday sunt cele de mai jos. Recomand să fiți pe aplicațiile mobile iOS sau Android la eMAG acolo vor fi accesibile prima data ofertele.

Top produse aflate în promoție astăzi:

SHARE

PC Garage


PC Garage a dat drumul marilor promotii de Black Friday 2017. Trebuie sa te grabesti daca vrei sa mai si prinzi stoc.

SHARE

Flanco


Flanco a anunțat la 12:00 startul ofertelor. Ei au avut Black Friday toată luna însă mă aștept ca ofertele de pe 17 Noiembrie să fie cele mai bune. Mai jos este chiar catalogul pe 2017 al produselor la ofertă la Flanco.

SHARE

F64


Au început promoțiile și la F64. Principalul magazin online de unde îți poți achiziționa aparate foto și accesorii foto / video. Au câteva oferte interesante care merită verificate.

SHARE

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro, scriu articole pe toate temele propuse pe site, dar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadgeturi care ajung pe piața din Romania.

Facebook |
Twitter |
+Mîrzac Iulian | Blog

Posteaza un comentariu: